Použít heslo

Cvičení je přístupné, pokud se zobrazuje a studenti vidí jeho obsah. Dostupnost cvičení v kurzu je možno nejlépe nastavit použitím ikony Ukázat/Skrýt činnost.

Nastavení "Použít heslo" se používá, chcete-li připojit ke cvičení přístupové heslo. Mohou nastat případy, kdy je heslo třeba použít, aby cvičení bylo chráněno. Například v případě, že cvičení používá několik skupin studentů v kurzu a každá skupina má cvičení nastaveno na jinou dobu. Přístupové heslo se použije, aby se zabránilo "druhé" skupině studentů dělat cvičení zároveň s "první" skupinou.

Rejstřík všech souborů nápovědy
Zobrazit tuto nápovědu v jazyce: English